Seizoen 2020-2021: Wij zijn er klaar voor!


Dit weekend hebben we het terrein aangekleed met drie nieuwe strakke aluminium vlaggenmasten (zie foto). De nieuwe vlag van SNC’14 in het midden wordt omringd door vlaggen van onze kersverse hoofdsponsor S2 Technische Automatisering.

Nieuw aangezicht terrein SNC’14

Naast aanpassingen aan de uitstraling van het terrein zijn er ook een aantal corona maatregelen doorgevoerd. Zo hebben wij o.a. een looproute gemaakt in de kantine, zijn er diverse 1,5m stickers geplaatst en wordt er gebruik gemaakt van een digitale inschrijfmogelijkheid t.b.v. persoonsregistratie. Instructies worden bij de ingang van de kantine gegeven. Wij vertrouwen erop dat iedereen hier gebruik van maakt voor eigen veiligheid en die van anderen. Zo zijn wij startklaar voor de eerste thuiswedstrijden van het nieuwe seizoen 2020-2021.

Aankomende zondag bent u van harte welkom om onze heren te komen aanmoedigen. Het eerste elftal start om 14.30u tegen VV Partij 1. Hiermee wordt het tijdelijk herenigd met oud-trainer Maurice Ubags. De mannen van SNC’14 2 nemen het in de ochtend om 10.30u op tegen VV Vijlen 2. Als club hopen wij dat bezoekers zich zondag voor, gedurende en na de wedstrijd, zo goed mogelijk houden aan alle getroffen corona maatregelen. Het in acht nemen van de 1,5m afstand is een dringend advies. Zodat wij als sportclub nog nog lang mensen mogen blijven verwelkomen. Op naar een sportieve, veilige en succesvolle zondag!